Bary, restauracje 

Promocje

Wybierając wagi do barów i restauracji Wołomin, warto zwrócić uwagę na kilka specyficznych cech. Waga używana w kuchni powinna być odporna na wilgoć i stosunkowo wysoką temperaturę, szczelna, w której elementom elektronicznym nie grozi uszkodzenie wskutek gromadzenia się wody lub przypadkowego zalania. Najlepsza klawiatura to taka, którą w razie potrzeby łatwo oczyścić z zabrudzeń żywnością. Przyda się też stabilność wagi – także na mokrej nawierzchni. Stosownie do rozmiarów kuchni lub stanowiska sprzedaży warto wziąć pod uwagę wielkość kupowanego urządzenia.

Bary, restauracje Jest 16 produktów.

Lokale gastronomiczne to miejsca, w których potrzebne są zarówno wagi kontrolne, jak i wagi kalkulacyjne. Przede wszystkim te pierwsze: przydają się na zapleczu, gdy trzeba ważyć dostarczone produkty, jak i w kuchni, gdzie składniki poszczególnych potraw muszą być niekiedy ważone. Z kolei wagi kalkulacyjne mogą być potrzebne także na sali, jeśli dany lokal prowadzi sprzedaż na wynos, np. sprzedaje sałatki albo frytki. Prezentujemy zatem paletę urządzeń nadających się do ważenia produktów spożywczych.

Pokazuje 1 - 16 z 16 elementów
facebook